top of page
BiancaRijkenbarg_DSB2022-137.jpg

SKIN

PRO Power Peel

PRO Power Peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.

Huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne worden hiermee aangepakt.

 

De Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

PRO Power Peel 

PRO Power Peel is Dermalogica's meest krachtige chemische peeling tot nu toe.

Tijdens deze Treatment behandelen we je gezicht-hals en decolleté, ontvang je de

PRO Power Peel Eye, speciaal voor het delicate gebied rondom je ogen, gebruiken we hoogwaardige IonActive serums, een masker, LED licht therapie en geniet je van een ontspannende massage.

Voor optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 6 behandelingen te ondergaan,

elke 2-3 weken. Bij 'abonnementen' kun je hier meer over te weten komen.

Wat houdt een PRO Power Peel in?

In de behandeling gebruiken we de PRO Power Peel, deze peeling bestaat uit natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en de textuur en uitstraling van de huid te verbeteren.

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren zoals;

melkzuur, glycolzuur en salicylzuur en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. 

Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.

Nazorg instructies

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is.

Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldige nazorg advies wat wij na de behandeling zullen bespreken. Deze kun je alvast hier terugvinden, evenals de voorzorg richtlijnen.

Boek nu een PRO Power Peel bij de Skinbar

bottom of page