top of page
IMG_4882 2.JPG

SKIN

HydraFacial™

HydraFacial™ is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder zal maken. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid.

De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen resultaat. Dit zorgt ervoor dat je meteen weer verder kan met je dagdagelijkse taken en ook meteen complimentjes mag verwachten.

HydraFacial™ = The best skin of your life

De beste huid van je leven. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.


Stap 1: reiniging + peeling
Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliatie
Stap 2: extractie + hydratatie
Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht.

Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.
Stap 3: insluizing + bescherming
Verzadig de huid met gepersonaliseerde skinboosters, antioxidanten en peptides om je gezonde glow te maximaliseren.


Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te ervaren. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

We raden aan om elke 4 weken de HydraFacial te herhalen. Want iedere 28 dagen vernieuwen je dode huidlagen en begint je huid weer te verstoppen. Dit zorgt ervoor dat je verzorgingsproducten thuis ook minder goed werken en je huid minder zal stralen. 

Iedere behandeling werkt nog twee weken door in je huid waardoor je na iedere behandeling steeds langer en meer resultaat zal ervaren. 

HydraFacial™ platinum

Ervaar dè ultieme HydraFacial™ ervaring! 
Deze behandeling start met het ontgiftingsproces door middel van lymfedrainage. 
Je huid wordt voorzien van een diepe reiniging, extracties en hydratatie, door het gebruik van super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Specifieke huidproblemen worden aangepakt door toevoeging van een premium booster. Dankzij de toevoeging van LED-licht therapie worden de resultaten van deze behandeling verhoogd en verlengd. Het rode LED-licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.


Wil je de behandeling uitbreiden met het epileren/verven van je wenkbrauwen? Deze opties kun je als extra bij boeken bij 'add on'. 

HydraFacial™ deluxe

Deze behandeling reinigt diep, voert extracties uit en hydrateert de huid door het gebruik van super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. 
Specifieke huidproblemen worden aangepakt door toevoeging van een premium booster. Dankzij de toevoeging van LED-licht therapie worden de resultaten van deze behandeling verhoogd en verlengd. 


Wil je de behandeling uitbreiden met het epileren/verven van je wenkbrauwen? Deze opties kun je als extra bij boeken bij 'add on'.

Boek een HydraFacial™ bij de Skinbar

bottom of page