top of page
BiancaRijkenbarg_DSB2022-131.jpg

SKIN

Microneedling

Microneedling is de afgelopen tien jaar razend populair geworden en is tegenwoordig één van de meest gevraagde huidbehandelingen ter wereld om hyperpigmentatie, lijntjes, rimpels en zichtbare poriën te behandelen. 

Microneedling activeert het wondgenezingsproces van het lichaam.

Door fijne microkanaaltjes te creëren wordt de productie van collageen en elastieke gestimuleerd, waardoor de huidstructuur van de huid wordt herbouwd en rimpels en onregelmatigheden in de textuur worden verminderd. 

Welke huidcondities hebben baat bij Microneedling?

Bij microneedling maken we gebruik van naalden voor het maken van kleine (micro) openingen in de huid om het natuurlijke helingsproces te activeren.

We creëren gecontroleerde schade, waardoor het lichaam wordt gedwongen om meer collageen in het behandelde gebied aan te maken.

Om deze reden wordt dit ook wel Collageen Inductie Therapie genoemd.

De naalden zorgen voor micro kanaaltjes in de huid die de epidermis

niet beschadigen, hierdoor kan 80% meer productopname

plaatsvinden in de huid. (normaal gesproken 7-10%) 

 

Huidcondities die baat hebben bij Microneedling:

• Acne (niet ontstoken)

• Littekens

• Fijne lijntjes en rimpels 

• Verslapping

• Hyperpigmentatie

• Grove poriën, ruwe huidtextuur

 

Deze behandeling is bedoeld voor:

• Verstevigen van de huid

• Verminderen van fijne lijntjes en rimpels

• Collageen en elastine synthese

• Zichtbare vermindering van littekens

Lees voor je een behandeling boekt hier de voorzorg richtlijnen en conta-indicaties.

PRO Microneedling

PRO Microneedling levert de meest geavanceerde professionele resultaten voor het verbeteren van de huidtextuur en het minimaliseren van hyperpigmentatie, fijne lijntjes/rimpels en het verkleinen van de poriën. De UNIEKE combinatie van een professionele chemische peeling èn Microneedling in 1 behandeling. We personaliseren de behandeling met hoogwaardige serums zoals: Hyaluronzuur en Vitamine C. Na de behandeling is de huid zichtbaar doorbloed, maar de dag erna is dit vrijwel geheel verdwenen en heb je een prachtige glow! 

PRO Nanoneedling

Dermalogica's PRO Nanoneedling levert geavanceerde professionele resultaten voor het verbeteren van de huidtextuur, tekenen van huidveroudering en geeft een zichtbaar gladdere huid en een hydratatie BOOST! Er wordt gebruik gemaakt van nano-tips in plaatst van naadjes zoals bij Microneedling. De ideale treatment als je geen down-time wenst of als opstap naar PRO Microneedling. Het kenmerkende directe resultaat is een gehydrateerd GLOW! 

Boek een PRO Nano/Microneedling bij de Skinbar

bottom of page