top of page
robyndenarend.jpg

OVER ONS

Even voorstellen

Mijn naam is Robyn den Arend-/ van den Bos.

Ik ben 37 jaar oud, huidexpert en eigenaresse van de Skinbar in Oostvoorne.

In juni 2004 heb ik mijn diploma's schoonheidsspecialiste en ondernemen behaald. Na jarenlang werkervaring opgedaan te hebben bij diverse wellnesscentra en salons ben ik op

3 maart 2011 mijn eigen onderneming gestart.

"Dit was een droom die uitkwam."

Hoe het allemaal begon

Op 2 juli 2011 opende ik mijn eigen salon.

Toen voornamelijk nog de klassieke schoonheids- en pedicure behandelingen in een kleine, gezellige Beauty & Pedicure Salon aan de Voorweg in Oostvoorne. Maar ondertussen heb ik mijzelf ontwikkeld tot huidexpert en zit ik met Skincare Center de Skinbar alweer sinds 2017 in een ruimer pand, ook aan de Voorweg, maar dan op nummer 27B.

 

Ik heb me niet alleen gespecialiseerd in huidverbetering, maar ik wilde ook iets bijzonders creëren.

Dus geen gewone schoonheidssalon, maar een totaalbeleving.

Een uurtje voor je afspraak ontvang je een herinneringsberichtje, een welkoms drankje bij aankomst.

Een verwarmde wellnessbank die voor je klaar staat, een ontspannen ritueel voorafgaand aan je behandeling. Een huidverbeterende behandeling en een lekker kopje kruidenthee achteraf.

Een plek waar je als klant centraal staat, zowel fysiek als mentaal.

Een plek waar je ontsnapt aan de dagelijkse rush en stress. 

Kwaliteit, service, persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer zijn dan ook de belangrijkste uitgangspunten in mijn salon. Bij de Skinbar krijg je een goed en eerlijk behandel- en product advies en maken we een gepersonaliseerd plan wat écht werkt. 

Om die kwaliteit te garanderen, zorg ik er dus ook voor dat mijn vakkennis steeds up-to-date is, en volg ik dus met regelmaat diverse trainingen. 

 

Met de beste producten en de meest professionele (cos)medische apparatuur, specialiseer ik mij in het behouden van een gezonde huid, het herstellen van een beschadigde huid, het verbeteren van de huidconditie en staat ontspanning in de behandeling centraal.'

 

De Skinbar by DERMALOGICA in Oostvoorne is dé plek voor huidverbetering en ontspanning.

Als huidspecialist bied ik diverse gepersonaliseerde behandelingen aan voor huidcondities zoals; acne, littekens, fijne lijntjes en rimpels, verslapping, hyperpigmentatie, grove poriën, ruwe huidtextuur. 

 

Een goede behandeling of productadvies begint met kennis.

Kom je voor het eerst bij de Skinbar, boek dan een 'welkomsbehandeling'. Tijdens de intake bespreken we jouw huiddoelen, analyseren we de dieper gelegen huidlagen met onze unieke huidscan en geven we een gepersonaliseerd behandel en product advies. Aansluitend geniet jij van een gepersonaliseerde Dermalogica behandeling

 

Ervaar een stralende en gezonde huid! 

 

Ben jij benieuwd wat de behandelingen en producten voor jouw huid kunnen betekenen? 

Neem dan contact op voor meer info of boek een afspraak.

Boek nu jouw me-time moment bij de Skinbar

bottom of page