ProSkin Expert Active

De ProSkin Expert Active behandeling is onze meest geavanceerde behandeling. Hierin worden de krachtige ingrediënten uit de IonActive lijn ingezet in combinatie met specialistische apparatuur van Bio-Therapeutic.

Wij werken als enige SkinCare Center in heel de Benelux met het allernieuwste geavanceerde apparaat, de Bio-Penta®.

 

De Bio-Penta® is een 5 in 1 skin care system: Bio-Therapeutic heeft vijf van de meest effectieve technologieën gecombineerd in één innovatieve eenheid.

 

  • Diepte-reiniging met de bt-sonic® 

  • Wet/dry microdermabrasie met Bio-Hydroderm® Trinity

  • Licht-therapie met bt-accent ® LED

  • Microcurrent product penetratie met de bt-micro® 

  • Ultrasound met de bt-sonic® 

Diepte-reiniging

Met een Ultrasonic reinigingsborstel, intensiveren we de eerste stap van de reiniging. De bt-Sonic is antibacterieel, antimicrobieel en reinigt 6-8x effectiever dan met de hand.

Microdermabrasie / Hydrodermabrasie – exfoliatie

De Bio-Hydroderm Trinity biedt geavanceerde wet/dry microdermabrasie en maakt een combinatie van mechanische en chemische exfoliatie mogelijk. De unieke technologie in combinatie met het superieur ontworpen handstuk met diamanten opzetstukken, zorgt ervoor dat je de meest geavanceerde microdermabrasie-behandeling krijgt. 

LED Deep Treatment

De bt-accent LED biedt geavanceerde lichttherapie en is perfect om de behandeling mee te intensifiëren.

Tijdens het masker wordt, indien toelaatbaar, LED lichttherapie toegepast. 

Blauw licht is ideaal voor de behandeling van huidvlekken en oneffenheden op de huid zoals comedonen.

Blauw licht geeft goede resultaten bij acne omdat het de bacterie die de acne veroorzaakt vernietigt.

Rood licht komt dieper in de huid en werkt huidverbeterend. Deze golflengte stimuleert het produceren van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeterd en het stimuleert ook de doorbloeding van de huid en is daarom ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlicht-beschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

Microcurrent en ultrasound 

De bt-micro® combineert ultrasound en microcurrent technologie, waardoor dit apparaat perfect ingezet kan worden voor het realiseren van zowel dieptereiniging als optimale productpenetratie. Het apparaat heeft 4 verschillende standen waardoor deze in vele fases van de behandeling inzetbaar is.

Microcurrent - spierversteviging

Het resultaat dat verkregen wordt door de bt-nano wordt ook wel non-surgical facelift genoemd. Bt-nano is een apparaat waarmee maximaal resultaat verkregen kan worden door middel van spierversteviging en specifieke iontoforese. Hierdoor kunnen spieren worden verkort en verlengt, kan de huid worden gelift en kunnen ingrediënten worden ingesluisd.

Microneedling 

Bij microneedling maken we gebruik van naalden voor het maken van kleine (micro) openingen in de huid om het natuurlijke helingsproces te activeren.

We creëren gecontroleerde schade, waardoor het lichaam wordt gedwongen om meer collageen in het behandelde gebied aan te maken. Om deze reden wordt dit ook wel Collageen Inductie Therapie genoemd.

De naalden zorgen voor micro kanaaltjes in de huid die de epidermis niet beschadigen, hierdoor kan 80% meer productopname plaatsvinden in de huid. (normaal gesproken 7-10%) 

 

Huidcondities die baat hebben bij Microneedling:

• Acne (niet ontstoken)

• Littekens

• Fijne lijntjes en rimpels 

• Verslapping

• Hyperpigmentatie

• Grove poriën, ruwe huidtextuur

 

Deze behandeling is bedoeld voor:

• Verstevigen van de huid

• Verminderen van fijne lijntjes en rimpels

• Collageen en elastine synthese

• Zichtbare vermindering van littekens