top of page

Wat houdt een PRO Power Peel in?

In de behandeling gebruiken we de PRO Power Peel, deze peeling bestaat uit natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en de textuur en uitstraling van de huid te verbeteren.

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren zoals;

melkzuur, glycolzuur en salicylzuur en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. 

Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.

Nazorg instructies

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is.

Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldige nazorg advies wat wij na de behandeling zullen bespreken. Deze kun je alvast hier terugvinden, evenals de voorzorg richtlijnen.

bottom of page